wordpress-tartalomkezelo

Miért válaszd a WordPress-t tartalomkezelőnek?

A WordPress tartalomkezelő használatával egy hatalmas közösség részévé válsz. Felhasználása annyira egyszerű, hogy azok is könnyen elsajátíthatják a kezelését, akik előtte soha nem használtak tartalomkezelő rendszert.

WordPress tartalomkezelő rendszer

A WordPress az egyik leggyakrabban használt blog-platform a világon. De a képességei már messze meghaladják a blogolás mértékét. Ma a WordPress egy hatékony weboldal készítő  és  tartalomkezelő rendszer is egyben. Olyannyira, hogy a weboldalak 25% -a világszerte a WordPress segítségével épül fel.

Miért ilyen nagy a wordpress-t használók tábora?

Mert költséghatékony, és rugalmas. De az egyik legfontosabb oka a platform általános kialakítása és hogy nagyon egyszerű a végső felhasználás. A WordPress lehetővé teszi, hogy teljes körű ellenőrzést biztosítson a weboldalon, beleértve a tartalom szerkesztését, oldalak hozzáadását és a média feltöltését, akár okostelefonról akár számítógépről.

A WordPress a keresőbarát

A WordPress a szabványoknak megfelelő minőségi kódokat használ,  ami a webhelyet nagyon vonzóvá teszi a keresőmotorok számára. Ez nagyban segíti a fejlesztők munkáját, mivel így több idő jut a kulcsszavak feltérképezésére és a weboldal keresőbarát felépítésére. Ezen tulajdonsága nagyban megkönnyíti az online marketinget és eredményesebbé teszi a fejlesztéseket.

A pluginok ereje

A WordPress tartalomkezelő rendszer egyik nagy előnye a hatalmas fejlesztői és közösségi támogatás. A rengeteg bővítménynek ( angolul plugin) köszönhetően, könnyen alakítható, személyre szabható weboldal, akár programozói ismeretek nélkül is. A bővítmények telepítése és eltávolítása végtelenül egyszerű, az értékelési rendszer pedig garanciát biztosít arra, hogy az  általad kiválasztott bővítmény valóban megfelel arra célra amire szánták.

Mindenképpen a WordPress tartalomkezelő rendszerét kell választani?

Természetesen nem. A WordPress tartalomkezelő rendszere ma már nagyon sok vállalkozásnak lehet jó választás, de vannak olyan esetek amikor egy másik tartalomkezelő rendszer vagy egy saját fejlesztés az ami szükséges ahhoz, hogy az általunk elképzelt weboldalból és rendszerből kitudjuk hozni a maximumot.

Mi a Webstig-nél több száz WordPress weboldalon dolgoztunk már a múltban. Ennek eredményeként tudjuk, hogy mik a platform határai, fejlesztéseinket ez alapján készítjük elő és valósítsuk meg.